19 år en gång i livet

Jaha, då har man kommit till den punkten där man blir 19 år då. Totalt värdelös ålder men jag antar att det är läge att acceptera den värdelösa åldern :) Eftersom min kära vän Lisa slutade fylla efter 19, och bara blir 19++++ osv. så har jag bestämd mig för att fylla stjärnor hädanefter :)

Som vanligt kommer det alltid vara vissa personer som aldrig mer kommer och firar en, meen.. för första gången på 5 år kan jag ändå känna en viss glädje att fylla år. Underbara människor kommer hem till mig för min skull, jag har en underbar pojkvän+ hans familj som har blivit en del av mig, en väldigt stor del. Jag har en egen familj som gör allt dem kan för mig och för att få min födelsedag till den bästa varje år! Vad kan jag begära? Självklart kommer alltid dessa personer att vara saknade under speciella dagar, men jag är glad att jag för en gångs skull på 5 år kan känna glädje över att fylla år..

Tack mamma, pappa, Jenny, Thom+familj, familjen Stridh Carlsson och alla mina underbara vänner för att ni kan få mig att känna glädje, vad vore jag utan er?