Sick and tired

Så här trött som jag är just nu har jag nog inte varit på år och dagar. Vaknade 20 i 8 ute i Tortuna hos A och fick panik eftersom jag börjar kl 8 och det tar 20 minuter att komma in till stan. Snabbt som tusan klär jag på mig och försöker väcka A som svarar "du får ta bussen". Ja, det hade jag väl kunnat göra om den inte hade gått för 20 minuter sen.. Så A var tvungen att ta sig upp ur sängen och köra mig till skolan. Blev faktiskt bara 7 minuter sen så det gjorde vi bra. 

I skolan gick väl allt bra tills diskussionen om Litauen kom upp. Jag ska nämligen tävla i EM 3 dagar efter att jag kommit hem och frågade därför mina vänner om de ville byta veckor med mig så jag kan vara hemma två veckor innan jag åker. Måste ju hinna träna med gänget. Men ingen ville ställa upp och byta vecka med mig vilket jag faktiskt inte kan förstå varför. Man får samma upplevelse bara tillsammans med andra människor.. Men så är läget så jag funderar starkt på att bara strunta i allt och inte åka dit.. Så less på allt krångel..

Var barnvakt en stund efter skolan och nu har jag hamnat här. Ombytt och nerbäddad i sängen. Kanske ska försöka slappna av efter denna sjukt dryga dag. Vill bara att den tar slut nu.. 

Godnatt!