Misslyckad överraskning

Gick upp klockan 12 idag, skönt att sova ett tag. Men från kl 6 fram till 7 fick jag ligga vaken för att se till att tossen kom iväg till jobbet. Ingen höjdare med mitt morgonhumör! Åkte hem en sväng för att hjälpa S med sin dator, han behövde en powerpoint till en jobbgrej uppfattde jag det som, och som tur var är ju datorkunskap det enda ämnet jag har MVG i så självklart hjälper man till när det för en gångs skull är något man kan göra :)

Min kära syster, Amanda och jag tog oss en sväng till kyrkogården för att tända ljus, någon har ju fyllt år så man får väl gratta så gott man kan. Vet inte varför men fick någon känsla av att hon bara var bortrest så jag frågade min mamma om hon var säker på att hon var död...
Efter kyrkogården åkte vi hem till Lena som hade lagat supergod mat! Jag tror hon har hittat min favoriträtt faktiskt. Lax, potatis och dillsås! Satt fiint i kistan :)

Resten av kvällen har spenderats med underbara Amanda och lite annat folk. Vi tänkte att vi skulle vara jätte gulligt och överraska våra kära pojkvänner så vi åkte och köpte kaffe till dom, åkte till garaget där vi visste att dom var och ringde men fick svaret "vi är inte intresserade av någon överraskning, vi har inte tid hejdå!" Jahaa.. tänkte vi och tog vårat kaffe och gav bort till några andra. Så kan det gå!